Mukipaja on Piia Kedon kuvituksiin perustuva työpaja. Pajassa jokainen pääsee kuvittamaan oman mukinsa helpolla ja inspiroivalla siirtokuvatekniikalla. Käytössä on runsaasti Piian kauniita kuvituksia sekä erilaisia värejä. Mukin kuvitus on omanlainen matka, jonka lopputulos voi yllättää.

Mukipajan voi tilata omalle ryhmälle. Se soveltuu hyvin niin yrityksille, tiimeille, yhteisöille ja ystäväporukoille. Ihanaa tekemistä kaiken ikäisille!

Mukipajan kesto on 2,5 tuntia. Se sisältää materiaalit, tarvikkeet, mukin, polton ja ohjauksen. Siirtokuvin kuvioidut mukit kestävät konepesun. Lisämukit 15€/kpl. Poltetut mukit saatavilla noin viikon päästä Mukipajasta.

Ohjaan myös n. kerran kuussa avoimia Mukipajoja. Tulevista pajoista ilmoitetaan nettisivuilla ja Instagramissa: @mukipaja_tampere

Tilavaatimukset

Mukipajan aikana tilasta tulisi löytyä jokaiselle osallistujalle tuoli ja pöytäpaikka. Lisäksi tilassa tulee olla roskis sekä vesipiste esim. wc, josta saa kuumaa vettä.

Osallistujat ovat suurimman osan Mukipajasta omilla paikoillaan. Tulen itse liikkumaan Mukipajan aikana vesipisteen ja osallistujien luona. Olisi hyvä jos sopivat kulkureitit jäisi vesipisteelle sekä pöytien ja tuolien ympärille. Pajassa ei käytetä maaleja, joten se on hyvin siistiä tekemistä.

Hinta: Riippuen ryhmän koosta ja tilojen sijainnista 500-1000 €.

Osallistujamäärä: minimi 10 maksimi 25

Kesto: 2,5h

Pystytys/purku: 2h

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: tampere@mukipaja.fi / puh. 045 3269270

Kuva: Uupi Tirronen