Vauvojen värikylpy® -ohjaukset

Saan lisätä arkistoihin uuden ja ehkäpä parhaimman todistuksen. Lastenkulttuurikeskus Kruunupään järjestämä Vauvojen värikylpy® -ohjaajakoulutus tarjosi inspiroivan matkan värikylvyn maailmaan. Samalla Varismaa Studio sai uuden ja upean sovellettavan palvelun!👑

Vauvojen värikylpy® -menetelmä on vauvoille ja heidän perheilleen suunnattu kuvataiteellinen työpaja.

Pajoissa käytetään vauvaystävällisiä väriaineita. Herättelemme aisteja monipuolisesti taiteen, äänien ja materiaalien avulla. Tutkitaan ja tunnustellaan. Lopputuloksena vauva luo oman visuaalisen jälkensä.

Värikylpy työpaja voi olla myös liitettynä osaksi taideteosta tai näyttelyä/ näyttelykierrosta. Tällöin taideteos tai taidenäyttely toimii inspiraationa värikylvyn materiaaleihin, väreihin ja tarinaan.

Värikylpy voi olla yksittäinen paja tai pitkäkestoisempi kokonaisuus esim. kerran viikossa syyskauden ajan. Menetelmä on sovellettavissa laajasti eri teemoihin ja kohderyhmille.

– Vauvojen värikylvyt®  4–11 kk / 4–23 kk / 12–23 kk
– Nappulavärikylvyt 2-3 v
– Nippulavärikylvyt 4-5v
– Erityisryhmät
– Lapset, nuoret ja aikuiset

Innolla odotan mitä kaikkea värikylvyn maailma tuo mukanaan!

Lisätietoja värikylpyjen hinnoista ja tilatarpeista löytyy täältä.