Aikuisille lastenleikkiä – Maalaus ja kollaasi

Aikuisille lastenleikkiä – hyppy leikkiin ja luovuuteen!

Maalaus ja kollaasi -paja on osana Aikuisille lastenleikkiä -kokonaisuuksia, joissa pääsee uteliaasti kokeilemaan erilaisia taidemenetelmiä sekä tutustumaan omaan luovaan prosessiin.

Maalaus ja kollaasi -pajassa käytämme guassivärejä, papereita, siveltimiä, kyniä, ja muita upeita sekatekniikan välineitä ja materiaaleja. Pohdimme myös pajan aikana kuinka erilaiset näkökulmat, välineet ja materiaalit vaikuttavat luovaan prosessiin ja teoksen lopulliseen ilmeeseen. Voiko omaa luovuutta sittenkään täysin hallita?

Maalauksen teema on vapaa, joten voit halutessasi ottaa mukaan kuvan tai valita puhelimestasi sellaisen esimerkiksi asetelma, kukat tai muu sinua inspiroiva asia. Myös paikan päällä mahdollista lainata inspiraatiokortteja.

Pajaan osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Paja soveltuu myös kuvan ja taiteen parissa työskenteleville ja harrastajille. Pajassa pääsee kokeilemaan uudenlaisia ja yllättäviäkin tapoja teoksen tekemiseen. Pajassa käydään läpi lyhyt värioppi, tutustumme käytettäviin välineisiin ja erilaisiin kikkoihin. Osallistujat pääsevät luomaan maalauksen, jossa hyödynnetään kollaasi- ja sekatekniikan menetelmiä.

Tule viettämään ihanaa aamupäivää leikin ja luovuuden äärellä!

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Hinta: 40€. Maksu paikan päällä: käteinen / mobilepay / tilisiirto.
Pajaan on sitova ilmoittautuminen 12.4.2023 mennessä.
Maksimi osallistujamäärä 8 / minimi 4.

AIKA JA PAIKKA
Sunnuntai 16.4.2023 klo 9.30 -12.00

Taideterapiatalo ARTis
Pyynikintori 8 C 44, Tampere
(Käynti porttikongin kautta)

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
varismaa.studio@gmail.com

Täältä pääset tapahtumasivulle!